5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić: Odluka o datumu izbora još nije doneta

Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše pisanje medijima o tome da će se izbori održati na Vidovdan, predsednik je odgovorio da se još ne zna koliko će trajati policijski čas narednog vikenda, a još manje – kada će biti izbori.

“Neću time uopšte da se bavim. Primio sam oko 50 poruka od novinara da li će izbori biti na Vidovdan…Ne znam i ne mogu da znam”, kaže predsednik.

On se osvrnuo i na kritike pojedinih političkih protivnika na njegov računa da odlaže izbore jer se “plaši izbornog fijaska”, dok, navodi, drugi kažu da “žuri da se izbori održe, kako bi napravio nešto iz korone”.

“Dogovorite se šta je tačno. Ja razumem i prihvatam da nikada manje povorenje nismo imali i da nikada lošije nismo stajali…Nemojte da se sekirate, u skladu sa zakonom imaćemo izbore, pa ćete moći na tim izborima da pobedite. A u međuvremenu dobićete odgovore za sve ono što ste govorili i na šta neću da odgovaram sada”, poručio je Vučić.

Related posts

U stanovima toplo tokom celog dana

Bojana Kecic

Hapšenja u Pančevu zbog izazivanja opšte opasnosti

Jasmina Petkovic

Pored 96 pravnika na spisku NSZ, svi se otimaju samo za Stankinu ćerku

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija