27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Studio B osuđuje napade tajkunskih medija na Željka Mitrovića

RTV Studio B najoštrije osuđuje napade tzv. nezavisnih medija u Srbiji na vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, nazivajući ga nadrilekarom zbog njegovih predloga kako se odbraniti od virusa korona tokom epidemije.

Iako su lekari jasno rekli da u Srbiji “svu terapiju koja se daje pacijentima prepisuju ljudi koji su za to školovani, i da nikakva terapija koja nije dokazana naukom nije nešto na šta treba obraćati pažnju”, Đilasovi i Šolakovi novinari histerično su zahtevali da država osudi Mitrovića kao nadrilekara, vešca, ili valjda crnog maga.

Ne ulazeći u to da li se “terapija ozonom”, negde koristi i kakvi su njeni stvarni rezultati u borbi protiv Kovida19 , jer je najbolje da o njenim efektima govori struka, napadi na Željka Mitrovića jasno govore o nervozi opozicionih medija koji su očajni što će građani Srbije pobediti korona virus. Među njima i Željko Mitrović i novinari TV Pink.

Nada Đilasovih pulena da bi politizacijom ovog pitanja mogli srušiti Vučića, svakoga dana puca kao mehur od sapunice, jer na njihovu žalost, Srbija pobeđuje, a Đilas i Šolak ponovo gube, zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime.

Ono što ih očigledno najviše boli je činjenica da ni Željko Mitrović, ni lekari, pa ni sam Vučić nisu načinili nijedan pogrešan korak tokom epidemije, svako u svom delu posla, pa moraju da traže lažne senzacije i pokreću lov na veštice.

Željko Mitrović bi mogao da razmisli da redakcijama, poput Danasa, Insajdera i sličnih, donira maske, ili vizire, ako već misle da im terapija ozonom, neće pomoći. Ono u čemu im svakako nema pomoći je neprofesionalnost, netolerancija i manjak solidarnosti na koje se, očigledno, samo deklarativno pozivaju…

Related posts

Predsednik Vučić: Očekuje nas težak period,radimo da umanjimo posledice

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić se oprostio od Ilije Petkovića: Srbija izgubila još jednu fudbalsku legendu

Nikoleta Dragaš

Marš na Drinu se i večeras orio Srbijom!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija