28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Studio B osuđuje napade tajkunskih medija na Željka Mitrovića

RTV Studio B najoštrije osuđuje napade tzv. nezavisnih medija u Srbiji na vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, nazivajući ga nadrilekarom zbog njegovih predloga kako se odbraniti od virusa korona tokom epidemije.

Iako su lekari jasno rekli da u Srbiji “svu terapiju koja se daje pacijentima prepisuju ljudi koji su za to školovani, i da nikakva terapija koja nije dokazana naukom nije nešto na šta treba obraćati pažnju”, Đilasovi i Šolakovi novinari histerično su zahtevali da država osudi Mitrovića kao nadrilekara, vešca, ili valjda crnog maga.

Ne ulazeći u to da li se “terapija ozonom”, negde koristi i kakvi su njeni stvarni rezultati u borbi protiv Kovida19 , jer je najbolje da o njenim efektima govori struka, napadi na Željka Mitrovića jasno govore o nervozi opozicionih medija koji su očajni što će građani Srbije pobediti korona virus. Među njima i Željko Mitrović i novinari TV Pink.

Nada Đilasovih pulena da bi politizacijom ovog pitanja mogli srušiti Vučića, svakoga dana puca kao mehur od sapunice, jer na njihovu žalost, Srbija pobeđuje, a Đilas i Šolak ponovo gube, zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime.

Ono što ih očigledno najviše boli je činjenica da ni Željko Mitrović, ni lekari, pa ni sam Vučić nisu načinili nijedan pogrešan korak tokom epidemije, svako u svom delu posla, pa moraju da traže lažne senzacije i pokreću lov na veštice.

Željko Mitrović bi mogao da razmisli da redakcijama, poput Danasa, Insajdera i sličnih, donira maske, ili vizire, ako već misle da im terapija ozonom, neće pomoći. Ono u čemu im svakako nema pomoći je neprofesionalnost, netolerancija i manjak solidarnosti na koje se, očigledno, samo deklarativno pozivaju…

Related posts

“Pantransport” uveo elektronsku kupovina mesečnih karata

Aleksandra Miloševska

Štand “Dunav osiguranja” ugostio fudbalere “večitih”

Zorana Stekovic

Dodatno kontrolisanje propisanih mera zbog povećanja broja zaraženih u Kovačici

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija