24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade “nezavisnih” medija na Željka MItrovića

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje inkviziciono delovanje pojedinih “nazovi” nezavisnih medija koji su iz očaja pokrenuli kampanju protiv Željka Mitrovića.

Svedoci smo da nazovi „nezavisni“ mediji predvođeni Đilasom i Šolakom iz dana u dan plasiraju najrazličitije laži i vodeći besmlislene kampanje čak i protiv naših heroja, doktora, koji se na prvoj liniji bore sa opakom belešću. Upravo zato nije ni čudo da su sada plasirali kampanju protiv Željka Mitrovića i njegovih metoda u borbi protiv pandemije virusa korone.

Do sada je javnosti u Srbiji postalo jasno da metode koje koristi Mitrović pre svega kada je u pitanju zaštita svojih zaposlenih daju rezultate s obzirom da tako velika kompanija kao Pink, do sada nije imala nijednog zaraženog radnika, kao i činjenica da vlasnik Pink televizije dnevno donira sredstva za borbu protiv virusa Covid-19.

Napadi na Željka Mitrovića, zapravo su odraz njiihove nemoći i očaja, jer im se nije ostvarila želja da našu zemlju i naš narod vide u italijanskom scenariju, kao gubitnika borbe protiv virusa korone.
Ogrezli u pakosti i zlobi, Đilas i Šolak ne mogu da prihvate da Srbija pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučiča pobeđuje, a oni ponovo gube zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime.

Takozvani nezavisni mediji umesto da stanu uz svoj narod u borbi protiv svetske pandemije, oni iz dana u dan krajnje neprofesionalno plasiraju najrazličitije kampanje smišljene u zna se čijoj kuhinji. Još jednom su pokazali da neprofesionalno, netolearntno i neetički koriste medijski prostor kada je isključivo tema zdravlje nacije, umesto da se ugledaju na Željka Mitrovića čija kompanija kao društveno odgovorna ne samo sada u vremenu pandemije korone već i godinama unazad donira novac.

Related posts

Nakon dugogodišnje pauze, konjičke trke ponovo na Pančevačkom hipodromu

Jasmina Petkovic

Hronični bolesnici i meteoropate zatražile hitnu pomoć

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić : Imam odlične vesti za Srbiju! Stiže još MILION vakcina!

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija