7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje napade “nezavisnih” medija na Željka MItrovića

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje inkviziciono delovanje pojedinih “nazovi” nezavisnih medija koji su iz očaja pokrenuli kampanju protiv Željka Mitrovića.

Svedoci smo da nazovi „nezavisni“ mediji predvođeni Đilasom i Šolakom iz dana u dan plasiraju najrazličitije laži i vodeći besmlislene kampanje čak i protiv naših heroja, doktora, koji se na prvoj liniji bore sa opakom belešću. Upravo zato nije ni čudo da su sada plasirali kampanju protiv Željka Mitrovića i njegovih metoda u borbi protiv pandemije virusa korone.

Do sada je javnosti u Srbiji postalo jasno da metode koje koristi Mitrović pre svega kada je u pitanju zaštita svojih zaposlenih daju rezultate s obzirom da tako velika kompanija kao Pink, do sada nije imala nijednog zaraženog radnika, kao i činjenica da vlasnik Pink televizije dnevno donira sredstva za borbu protiv virusa Covid-19.

Napadi na Željka Mitrovića, zapravo su odraz njiihove nemoći i očaja, jer im se nije ostvarila želja da našu zemlju i naš narod vide u italijanskom scenariju, kao gubitnika borbe protiv virusa korone.
Ogrezli u pakosti i zlobi, Đilas i Šolak ne mogu da prihvate da Srbija pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučiča pobeđuje, a oni ponovo gube zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime.

Takozvani nezavisni mediji umesto da stanu uz svoj narod u borbi protiv svetske pandemije, oni iz dana u dan krajnje neprofesionalno plasiraju najrazličitije kampanje smišljene u zna se čijoj kuhinji. Još jednom su pokazali da neprofesionalno, netolearntno i neetički koriste medijski prostor kada je isključivo tema zdravlje nacije, umesto da se ugledaju na Željka Mitrovića čija kompanija kao društveno odgovorna ne samo sada u vremenu pandemije korone već i godinama unazad donira novac.

Related posts

Uvedena redovna odbrana od poplava na Tamišu i Neri

Jasmina Petkovic

Uskoro izlazimo sa procentom povećanja plata

Jelena Belić

Godfri: Vrednost pomoći SAD Srbiji 1,35 miliona dolara

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija