18. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Servisna informacija Vesti

Havarije zaustavile grejanje

Zbog više manjih havarija na distributivnom sistemu koje su prouzrokovale ukupno veliki gubitak vode, Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ je bilo prinuđeno da u jutarnjim satima 22. aprila obustavi rad sistema daljinskog grejanja.

Ekipe JKP „Grejanje“ od jutros intenzivno rade na pronalaženju svih havarijskih tačaka u sistemu, kako bi bili otklonjeni kvarovi i zaustavljeni gubici vode. Zbog velike razuđenosti ovih mesta, sanacija će trajati nekoliko narednih dana, tako da za to vreme neće biti moguća isporuka toplotne energije korisnicima.
Gradska Odluka o uslovima i načinusnabdevanjatoplotnomenergijomkupacanapodručjugradaPančeva predviđa da se grejna sezona završava 15. aprila, a, izuzetno, ukoliko se prognozira srednja dnevna temperatura niža od 12º S dva dana uzastopno, grejanje može trajati i duže, do 30. aprila.

Javno komunalno Preduzeće „Grejanje“ je grejalo stanove koji su na sistemu daljinskog grejanja i posle 15. aprila, a trenutni prekid je iznuđen zbog nastalih havarija. Posle sanacije, ceo sistem će i dalje biti u pripravnosti da, ukoliko to spoljna temperatura bude zahtevala, ponovo počne sa isporukom toplotne energije.

Related posts

Dani venecuelanske kulture u Kovinu

Nikoleta Dragaš

PS: Pretnje Vučiću i Vulinu jezive

Zorana Stekovic

Udruženje “Vardar” čuva makedonsku tradiciju

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija