4. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano

Proslavljena pevačica Kaliopi organizuje onlajn takmičenje, za pobednike vredne nagrade

Javne ličnosti u ovim teškim vremenima trude se na različite načine da podignu svest naroda u borbi protiv korona virusa. Makedonska pop pevačica došla je na ideju da organizuje onlajn takmičenje pod nazivom Kaliopi Fan Art.

U danima izolacije, kada nema mogućnost da bude u dirketnom kontaktu sa svojom publikom, Kaliopi se redovno obraća putem društvenih mreža. Bodri  ih pesmom, razgovorom i poziva da ostanu u svojim domovima.

Kaliopi je došla na ideju da organizuje onlajn takmičenje pod nazivom Kaliopi Fan Art,  na kojem su učesnici njeni pratioci širom sveta. Takmičenje će se odvijati u pet kategorija: pevanje, sviranje, najoriginalniji video,  ples i crtež. Trajaće tokom aprila, a svi primljeni radovi će biti objavljivani na njenim profilima na društvnim mrežama.

Pobednike očekuju nagrade kao što su individualni časovi pevanja sa Kaliopi, učešće na njenom koncertu i spotu, dizajn na narednom kaveru za singl i glavna nagrada vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

 

Related posts

Nagrade najboljim pripadnicima Sektora bezbednosti i odbrane

Nikoleta Dragaš

Novi performans studenata – “Kosovošvic”

Nikoleta Dragaš

Hronični bolesnici i meteoropate zatražile hitnu pomoć

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija