22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Južni Banat Vesti

Vređali i pretili lekarima Hitne pomoći, pa ponižavali policiju

Pijani nasilnici, koji su u utorak uveče ispred Hitne pomoći u Pančevu, vređali, ponižavali i pokušali fizički da se obračunaju sa policijom za vreme zabrane kretanja, prvo su napali lekare u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema izjavama lekara, bili su jako pijani, izuzetno agresivni, nepristojni i konstantno su pretili. Pretili su ljudima herojima, koji se 24 sata bore za živote svojih sugrađana.

Nasilnici su u Hitnu pomoć dovezli mladića zato što mu je pozlilo od velike količine alkohola popijene na pijanki koju su ovi nasilnici organizovali. Lekari su bili prinuđeni da pozovu policiju, jer su bili u strahu da će ih ovi nasilnici prebiti.

Kada je došla policija, stepen agresije pijanog nasilnika se povećao. Brutalno ih je vređao, nazivao ih je polnim organima i izazivao na fizički obračun. Policajci su ga opkolili, a on je na njih urlao i najstrašnije ih ponižavao i nipodaštavao. Da podsetimo to se sve dešavalo za vreme policijskog časa.

 

Related posts

BOKSERI SVETLA TAČKA SD PARTIZAN: A od Bokserskog saveza Srbije – poklon oprema za crno-bele!

Alba Jovanović

Željko Sušec izabran za predsednika Lovačkog saveza Vojvodine

Jelena Obradović

“Želja” protiv “Budućnosti” – direktan prenos na TV Pančevo u nedelju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija