18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Napadao doktore i policajce za vreme policijskog časa, kažnjen prekršajno

Snimak koji se širi društvenim mrežama, a koji su objavili i mediji, u kojem Miroslav Čajić Čaja fizički preti, ponižava, omalovažava, proziva i brutalno vređa policiju ispred Hitne pomoći, tokom policijskog časa, zabrinuo je Pančevo. Evo šta je tome prethodilo.

Čajić, suvlasnik firmi Taxi-Petrol i Tehnošped, organizovao je za drugare slavlje za vreme policijskog časa, jer je postao deda, čime su prekršili zabranu okupljanja više od dve osobe tokom vanrednog stanja.

Jednom od Čajićevih gostiju je pozlilo od količine popijenog alkohola, pa je izgubio svest. Njih četvorica, prekršili su zabranu kretanja tokom policijskog časa i, u takođe alkoholisanom stanju, odvezli su ga u Hitnu pomoć.

Usledilo je maltretiranje doktora koji požrtvovano rade tokom vanrednog stanja, zbog čega su bili prinuđeni da pozovu policiju. Doktor koji je to trpeo, danas nije želeo javno da govori. Za TV Pančevo govorio je njegov kolega dr Zoran Manasijević.

Posle poziva doktora iz hitne pomoći usledila je mučna situacija sa policijom. Čajić ih je vređao i fizički je nasrtao na njih. Na licu mesta bilo je desetak policajaca. Jedva su ga savladali, jer se opirao privođenju.

Dežurni u PU Pančevo Zoran Oparnica i zamenik tužioca Jelena Samoilov konstatovali su da nema elemenata krivičnog dela. Čajić je izveden pred Prekršajni sud. Kažnjen je prekršajno. Platiće 100.000 dinara. Policija se o ovom incidentu nije oglašavala.

video:telegraf.rs

Related posts

Vučić sa Pendarovskim razgovarao o razvoju bilateralnih odnosa Srbije i Makedonije

Zorana Stekovic

Za sada u Srbiji nema cirkulacije virusa

Katarina Popović

RIK proglasio listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija