10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

HIP Petrohemija donirala 118 miliona dinara za borbu protiv koronavirusa

HIP Petrohemija se odazvala pozivu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i donirala 118 miliona dinara kako bi pomogla da se obezbedi roba i oprema, koja je neophodna za negu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi koronavirusom. “HIP Petrohemija kao društveno odgovorna kompanija svesna je izazova sa kojim se cela zemlja suočava i ovom donacijom pruža podršku Vladi Republike Srbije, našem zdravstvenom sektoru i svim građanima Srbije koji vode bitku protiv virusa COVID-19.
Odgovornost HIP Petrohemije ogleda se i u činjenici da je kompanija u potpunosti posvećena cilju da se sačuva bezbednost i zdravlje zaposlenih i održi proizvodnja u našim fabrikama u Pančevu i Elemiru uz sve preporuke zdravstvenih stručnjaka i nadležnih državnih organa o sprečavanju širenja koronavirusa” – izjavio je Velimir Unković, generalni direktor HIP Petrohemija.
HIP Petrohemija, kao jedan od najvećih izvoznika i jedan od nosilaca BDP-a Srbije, zahvaljuje Republici Srbiji i NIS-u kao najvećim akcionarima, jer su podržali da kompanija, u skladu sa svojim mogućnostima, doprinese suzbijanju epidemije koronavirusa i ublažavanju nastalih posledica usled zaraze ljudi. Ujedno pozivamo i druge kompanije da slede naš primer.

Related posts

Predstavnici turističkih agencija mole građane za strljenje

Jasmina Petkovic

“Brose” potpisuje ugovor sa Gradom Pančevom u petak !

Mica Milakov

Vučić: SAD ne žele zamrznut konflikt na KiM, a to nije ni interes Srbije

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija