25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Kej u Pančevu danas pun, komunalna policija apeluje da se poštuju mere

Posle najduže zabrane kretanja koja je uvedena radi bezbednosti svih građana i sprečavanja širenja epidemije virusa COVID-19, deo građana je sačekao prekid zabrane kretanja i lepo vreme kako bi otišli na  pančevački Kej.
Komunalna policija je danas bila ceo dan na terenu, apelovala na ljude da se raziđu i odu svojim kućama, radi sopstvene bezbednosti.
Ipak bilo je pojedinaca koji su kršili propise tako što su svoje automobile parkirali na Keju, tamo gde je to nedozvoljeno. Ti pojedinci su kažnjeni.
Takođe kažnjeni su i građani koji su bili u većim grupama. Pored komunalne, na terenu, bili su i policijski službenici.
Načelnik komunalne policije Boban Savić još jednom je apelovao na sve građane da poštuju sve mere, jer se radi o njihovoj bezbednosti. Prema njegovim rečima, svi su svesni da je došlo lepo vreme, ali to ne znači da su potrebna veća okupljanja, već naprotiv, samoizolacija i izbegavanje kontakta.
Savić je još jednom zamolio građane da ne izlaze na ulice osim ako im to nije preko potrebno, dodajući da će biti vremena za šetnje, kada prođe epidemija virusa COVID-19. Do tada moramo biti odgovorno prema sebi, ali i drugima, rekao je Savić.
Za ovakve slučajeve pišu se prekršajne prijave i kazna iznosi 10 hiljada dinara.
Još jednom apelujemo na sve da ostanu kod kuće i poštuju mere koje je donela pre svega struka, odnosno lekari, predsednik države , Vlada Srbije i krizni štabovi.

Related posts

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Zašto ćute iz SNS-a?

Nikola Toadjer

Pijace i “Buvljak” rade uobičajeno

Mica Milakov

Respiratorne infekcije otežavaju situaciju sa koronom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija