27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Nedeljni doručak solidarnosti

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva nastavlja da sprovodi niz akcija u cilju pomoci najugroženijih stanovnicima. Pokrenuta je nova akcija “Nedeljni doručak solidarnosti”.

Posle burekomata koji je postao izuzetno poznat u Srbiji, vlasnici pekare “Stankoski”, u saradnji sa Štabom za vanredne situacije Grada Pančeva, postali su deo nove akcije u kojoj se nedeljom deli besplatan doručak najugoženijim stanovnicima.

Nakon obroka solidarnosti koji se svaki dan distribuiraju na teritoriji grada Pančeva danas je počela nova akcija ” Nedeljni doručak solidarnosti” koja će trajati tokom vanrednog stanja.

Doručak su delili volonteri i predstavnici Gradskog štaba za vanredne situacije u nedelju pre podne. Besplatni nedeljni doručak stigao je na adresu petočlane porodice Hofman. U tom domaćinstvu ima i troje dece.

Porodica Milovanov iz Gornjeg grada koja broji 13 članova domaćinstva, sa čak 11 dece prijatno je bila iznenađena nedeljnim doručkom solidarnosti.

Pored redovnih akcija Štaba za vanredne situacije i volonterske mreže, u narednom periodu biće nastavljena i ova akcija – “Nedeljni doručak solidarnosti”.

Related posts

Vulin: Istinu o Srebrenici potvrđuju i ratni neprijatelji

Jelena Obradović

Ravakcinisano više od milion građana Srbije

Vanja Vićentić

SNS : Javno-privatno partnerstvo za moderni komunalni sistem u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija