7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Heroji dana radnici Službe kućnog lečenja

Grad Novi Sad pokrenuo je novu akciju – „Heroj dana”, kao nastavak akcije „Heroj ulice” iz prošle godine. U novoj akciji će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije. Medijski pokrovitelji akcije su „Color Media Communications”, list „Dnevnik” i „Novosadska televizija”.

Medicinski radnici, apotekari, radnici gradske čistoće, prodavci u samoposlugama, volonteri, dostavljači hrane, pa i naši stari sugrađani koji svojim ostankom u samoizolaciji čine da nam svima vreme pandemije prođe što bezbednije i humanije – svi su oni „Heroji dana”. Pozivamo građane da šalju svoje predloge i na taj način pomognu da ih sve predstavimo javnosti i istaknemo koliko nam je važno to što rade. Predloge treba slati na mejl adresu: herojulice021@gmail.com.

Novi heroji dana su medicinski radnici iz Službe kućnog lečenja i nege Doma zdravlja „Novi Sad”, koje je predložio Robert Čoban, direktor „Color Media Communications”-a. Ta sjajna ekipa je svakodnevno na terenu i brine o pacijentima kojima je potrebna pomoć druge osobe, a čine je: dr Ivona Tadić, dr Dragana Karanović, dr Jovana Bašić, dr Sonja Zeljković, medicinska sestra Violeta Stokić Padrov i medicinski tehničar Vukašin Lazarević.

Izvor: Dnevnik.rs

Related posts

Sanja Marić ponos Pančeva, najbrža trinaestogodišnjakinja na svetu

Mica Milakov

NIS ulaže 114,5 miliona dinara u bezbednost i digitalizaciju u školama

Nikoleta Dragaš

Opšta bolnica: Lažne informacije na društvenim mrežama!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija