17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Servisna informacija Vesti

RTV Pančevo : Poštujući odluke države, struke i u cilju prevencije “Lice nacije” pravi pauzu

U ime menadžmenta Radio televizije Pančevo i Dunav Televizije želimo da obavestimo poštovane gledaoce da će emitovanje emisije Lice nacije 12, našeg kolege Marka Milutinovića biti privremeno obustavljeno, zbog aktuelne situacije, pandemije teške bolesti, virusa COVID 19, kojom je pogođen čitav svet kao i naša zemlja.

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije, na dnevnom nivou sprovodi sve mere zaštite kako za naše zaposlene, tako i za naše goste. Kako smo od samog početka izuzetno ozbiljno shvatili situaciju u kojoj smo se svi zajedno kao država našli zbog pandemije COVID 19, a imajući u vidu sve preporuke i mere propisane od strane struke i državnih organa, sva gostovanja uživo u svim informativnim emisijama, premestili na on- line platforme i fono izveštaje. Naše ekipe na terenu smo opremili svim neophodnim sredstvima zaštite. Imajući u vidu sve navedene činjenice, Menaždment RTV Pančevo i Dunav Televizije doneo je odluku da nastavak emisije LN 12, ostvari u periodu, kada se za to budu ostvarili svi neophodni uslovi.

Još jednom se pridružujemo apelu, kao što to činimo i kroz naš program i sadržaje putem naših medijskih platformi, i molimo građane da se pridržavaju svih mera i odluka donetih od strane predsednika države Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i stručnjaka, bez izuzetaka, kako bi smo svi zajedno, što pre iz ove bitke izašli kao pobednici.

Related posts

Mladi bokseri na korak od medalje na SP u Poljskoj

Zorana Stekovic

Volonteri u Sefkerinu

Mica Milakov

Društveni dijalog za ekonomsko osnaživanje Roma

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija