16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Srbija Vesti

TE-TO se gradi u vanrednim uslovima

Kompanije Gazprom energoholding Serbia i Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo preduzele su sve mere, koje je prepisala Vlada Republike Srbije, u vezi sa uvođenjem vanrednog stanja, izazvanog epidemijom korona virusa. U cilju obezbeđivanja stabilnosti svih radova, koji se izvode, kao i radi zaštite radnika u uslovima epidemije, formiran je krizni štab.

Svim zaposlenima omogućen je rad od kuće. Na rad od kuće najpre su upućene majke maloletne dece, zaposleni sa hroničnim oboljenjima, kao i zaposleni, čiji supružnici rade u zdravstvenim ustanovama.

Istovremeno traje čitav kompleks radova na realizaciji projekta izgradnje moderne, ekonomski efikasne i ekološki čiste termoelektrane-toplane snage oko 200 megavata u gradu Pančevu.

Rukovodstvo kompanija Gazprom energoholding Serbia i Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo uvereno je da će mere, koje je donela Vlada Srbije, omogućiti da se zemlja izbori sa teškom situacijom u kojoj se našla.

Related posts

GRADONAČELNIK PAVLOV ČESTITAO ĐACIMA POLAZAK U PRVI RAZRED

Jasmina Petkovic

SNS Pančevo čestita Vaskrs

Mica Milakov

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA IZGRADNJI VIJADUKTA KOD ČORTANOVACA

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija