29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Besplatna dezinfikaciona sredstva za upravnike zgrada

Grad Pančevo i JKP „Higijena“ jutros su počeli sa podelom besplatnih dezinfekcionih sredstva za zgrade, koja će biti besplatna. Upravnici treba da donesu svoje posude u koje će im biti sipan natrijum hipohlorit. Starijim upravnicima zgrada koji nisu u mogućnosti da izađu, Higijena će u saradnji sa volonterima dostaviti dezinfikaciona sredstva.

Svi upravnici zgrada mogu da od četvrtka 26. marta preuzmu dezinfikaciona sredstva u periodu od 7 do 14 sati svakog dana u reciklaznom centru u Vlasinskoj ulici.

U centru Higijeninog reciklažnog centra je postavljen kontejner  u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada.

Potrebno je da upravnici donesu svoje posude u koje će im se sipati, a tamo ce dobiti I obavestenje koje treba da zalepe na ulaz zgrade nakon tretmana. Ukoliko upravnici zgrada imaju više od 65 godina, Higijena je obezbedila način da natrijum hipohlorit stigne i do njih.

Brojevi telefona kol centra Higijene za starije sugrađane, upravnike zgrada, koji nisu u mogućnosti da napuštaju domove su 013/370-360 i 060 1090099.

Related posts

IZNENADNA POSETA PREDSEDNIKA! Vučić sutra ujutru obilazi radove na izgradnji nove kovid bolnice na Batajničkom drumu!

Jelena Obradović

Vulin: Sećamo se heroja sa Košara i na Paštriku

Zorana Stekovic

Još 3 osobe preminule, novih 247 slučajeva koronavirusa

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija