19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo

Pavlov: Bez naplate parkinga u toku vanrednog stanja

Epidemiološka situacija u gradu Pančevu je pod kontrolom, izjavio je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov. On je rekao da se neće plaćati parkinzi, kao ni vrtići, mislivši na one paušalne troškove. Penzioneri, koji nemaju rođake ili komšije koje bi im donosile penziju sada će to moći da urade i preko volontere koji rade pri Kriznom štabu, tako što ćemo im pre toga dati ovlašćenje.

Govoreći o trenutnoj situaciji, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov rekao je da u vreme trajanja vanrednog stanja parkinzi i režijski troškovi za vrtiće, na teritoriji našeg grada, neće se plaćati. U skladu sa svakodnevnim potrebama građana, ove mere se nadograđuju.

Gradonačelnik je rekao i da, od momenta uvođenja kol centra, na dnevnom novou, u proseku je bilo više od 280 poziva, što je ukupno do danas više od 1000.Volonteri starijim sugrađanima isporučuju sve potrebne namirnice, a od sada oni, će uz ovlašćenje penzionera, moći i da podižu penzije i odnose im na kućne adrese.

Grad Pančevo će obezbediti pakete za najstarije sugrađane, čija su primanja manja od 30 hiljada. Čim lokalna samouprava bude dobila spisak, grad će početi sa njihovim deljenjem, naglasio je Pavlov.

Related posts

Nožem izbo suprugu

Mica Milakov

Nagrade za uspešne privrednike

Nikoleta Dragaš

Obeležen svetski dan deteta 20. novembar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija