27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Borba protiv virusa i na graničnom prelazu Vatin

Komandant štaba za vanredne situacije za teritoriju Grada Vršca, gradonačelnica Dragana Mitrović, obišla je danas nastavak radova na dezinfekciji javnih površina, koji se odvijaju na drumskom graničnom prelazu Vatin, prema Republici Rumuniji.

Granični prelaz Vatin jedan je od najfrekventnijih drumskih prelaza u Srbiji, kako za putnički tako i za teretni saobraćaj. Zatvoren je odlukom Vlade Srbije o zatvaranju svih graničnih prelaza.

  • Neposredno pred zatvaranje, ovim putem prošao je veliki broj naših državljana, koji su se vraćali iz svih krajeva sveta. Smatramo da je ovde neophodna dezinfekcija objekata i pristupnih puteva, prevashodno zbog bezbednosti i zdravlja zaposlenih na ovom prelazu, rekla je gradonačelnica Dragana Mitrović.

Dezinfekcija javnih površina u Gradu Vršcu počela je u subotu, tretiranjem javnih površina oko Opšte bolnice, Doma zdravlja, Pošte i ostalih objekata gde je bio okupljen veliki boj građana.

U narednim danima biće dezinfikovana svaka ulica, kako u samom gradu, tako i u svakom selu.

Related posts

Dan sećanja na Rome stradale u Drugom svetskom ratu

Nikoleta Dragaš

Vučić: Možemo i uspeli smo za Srbiju i svu našu decu

Vanja Vićentić

Konkurs “Najlepše reči o njoj” do 1. marta

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija