16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Zelenilo odgovorno u sprečavanju širenja virusa COVID-19

Foto: rtvpancevo.rs

U pančevačkom Zelenilu sve naredbe, odluke i preporuke Vlade Srbije se maksimalno poštuju. Za sada Zelena pijaca radi , kao i robna pijaca “Aerodrom”. Starijih kupaca, ali ni prodavaca nema, dok zaposleni u ovoj firmi sprovode sve mere u vezi dezinfekcije.

Dolazak na Zelenu pijacu je tradicija za generacije Pančevaca. Zbog virusa i varednog stanja nema puno ljudi, ni kupaca ni prodavaca. Svc mere su shvaćene veoma ozbiljno.

Pančevačko Zelenilo kao odgovorna i društvena kompanija preduzelo je niz aktivnosti koje se vezuju za odluke države , kriznih štabova i različitih tela koja sprovode mere u borbi protiv virusa COVID-19

Zelenilo u skladu sa raspoloživim sredstvima vrši dezinfekciju prodajnog pijačnog prostora i ostalih javnih površina. Sredstva za dezinfekciju ima dovoljno.

JKP “Zelenilo” će i u narednom periodu nastaviti da sprovodi sve odluke kriznog štaba, kao i svih nadležnih organa i koordinacionih tela.

Related posts

Vučić danas na otvaranju MIND Parka u Kragujevcu

Mica Milakov

Vučić sa delegacijom Generalne uprave carina Kine

Zorana Stekovic

Servisne informacije za utorak 26. novembar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija