21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Volonteri velikog srca! Pančevo jedini grad u Srbiji gde kol centar radi 24h

Foto: rtvpancevo.rs

Volonteri Crvenog krsta Pančevo ovih dana veoma su vredni. Oni posećuju,  nose namirnice i lekove svim Pančevcima starijim od 65 godina koji ne smeju da izlaze iz svojih kuća zbog epidemije korona virusa. Dnevno jedan tim volontera obiđe i do 10 porodica. Kažu da su veoma zadovoljni što mogu da pomognu u vanrednom stanju najugorženijima.

Mihajlo Hrćan i Ognjen Milutinović su volonteri Crvenog krsta Pančevo koji svakodnevno odnose hranu i lekove najstarijim Pančevcima koji zbog vanrednog stanja i neophodne izolacije ne smeju da izlaze napolje.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov kaže da je Pančevo jedini grad čiji kol centar namenjen najstarijim sugrađanima radi 24 sata.

Volonteri Crvenog krsta Pančevo su zadovolni što u vreme vanrednog stanja mogu da pomognu najstarijim sugrađanima i kako sami kažu, uspevaju da usaglasve sve svoje obaveze sa radom u Crvenom krstu.

Related posts

Pantransport: Praznični red vožnje

Mirjana Popović

Pokrainski sekretar za sport i omladinu Dane Basta u Beloj Crkvi

Jasmina Petkovic

Rukometaši Dinama u sredu dočekuju Spartak

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija