25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Ana Brnabić: Jedna osoba preminula od virusa korone. Potvrđeno do sada 135 slučajeva COVID 19.

U Republici Srbiji je do 18 časova 20. marta 2020. godine registrovano ukupno 135 potvrđenih slučajeva COVID 19. Jedna osoba je preminula.

Danas je baš težak dan za nas. Biće još težih dana od ovog, ali na žalost moram da saopštim da je danas registrovan prvi smrtni slučaj koronavirusa u Srbiji. Muškarac star 59 godina preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine – saopštila je predsednica Vlade.

Premijerka je izrazila saučešće porodici preminulog muškarca.

Učinićemo sve što možemo da imamo što manje žrtava… U tim merama bićemo restriktivni koliko moramo da bismo sačuvali svaki život – rekla je Brnabić.

Kako navodi, preminuli čovek nije bolovao samo od koronavirusa i dodaje da ovaj slučaj treba da bude opomena svim ljudima da se pridržavaju mera.

Treba da poštujemo mere samoizolacije – ponovila je Brnabić.

– Od sutra od 20 časova suspendujemo Javni prevoz, od nedelje zatvaramo restorane, kafiće, tržne centre

Brnabić kaže da je u ovom trenutku opasnost suviše velika.

Dozvolićemo dostavu hrane… Sutra između 19 i 20 časova, zahvaljujući angažmanu predsednika Vučića, očekujemo isporuku iz Kine – naglasila je.

– Ja kažem da moramo da poštujemo mere da ne bi bilo gore stanje, ako treba evo ja sam kriva, samo da ne bude 100 mertvih dnevno. Moramo da shvatimo da sve od nas zavisi. Moramo da se pridržavamo mera.

Related posts

Vučić danas sa Erdoganom, jedna od tema novi investitori

Vanja Vićentić

Vučić: Idem na Kosmet, prvo na Gazivode

Nikoleta Dragaš

Đaci Mašinske škole do kraja nedelje onlajn

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija