24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Radno vreme Grejanja i naplatne službe

Foto: Grejanje/ Logo

Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ je organizovalo rad za vreme trajanja vanrednog stanja u skladu sa merama koje je propisala Vlada Republike Srbije i zaključcima i preporukama Gradskog štaba za vanredne situacije.

Šalteri naplatne službe će od 20.03. 2020. godine radnim danima raditi u vremenu od 10 do 17 sati, ali će ulazak u šalter službu biti omogućen samo za po dve stranke istovremeno.

Subotom će važiti uobičajeno radno vreme od 8 do 13 sati.

Pisarnica će biti otvorena za dostavu dokumentacije svakog radnog dana u periodu od 7 do 13 sati, uz obavezu svih stranaka da se prvo jave službi obezbeđenja.

Preporučuje se da, ukoliko je to moguće, stranke svoju dokumentaciju šalju poštom ili elektronskim putem. Licima koja nisu radnici JKP „Grejanje“ neće biti dozvoljen ulazak u ostale kancelarije Preduzeća.
Radnici tehničke službe će dežurati svakodnevno, a korisnici će eventualne kvarove moći da prijave kao i do sada, na telefon broja 315-400 i na mejl office@grejanje-pancevo.co.rs.
Promene u radnom vremenu JKP „Grejanje“ za vreme trajanja vanrednog stanja uvedenog zbog epidemije izazvane virusom korona, bile su neophodne zbog smanjenja broja izvršilica određenih poslova i preraspodele radnih obaveza među zaposlenima. Javno komunalno preduzeće „Grejanje“ će celokupan proces rada organizovati tako da se ni u jednom segmentu ne naruši kvalitet usluga koji se pruža korisnicima.

ODLAGANJE PLAĆANJA RAČUNA ZA GREJANJE ZA PENZIONERE I STARIJE OD 65 GODINA

Penzionerima i starijima od 65 godina koji nisu u mogućnosti da elektronskim putem plate svoje račune, ili to ne može neko drugi da učini za njih, omogućeno je odloženo plaćanje obaveza za grejanje za tri meseca.

Ukoliko su januarski račun platili do 20. februara i ostvarili pravo na popust od pet odsto, JKP „Grejanje“ će ovoj kategoriji korisnika obračunati popust i na računima za naredna tri meseca.

Kako je istakla premijerka Ana Brnabić, odlaganje plaćanja računa važi samo za penzionere i starije od 65 godina, u skladu sa merama koje je propisala Vlada Republike Srbije, dok za ostale građane nema odlaganja plaćanja računa.

Related posts

Vučić doputovao u Brisel, večeras sa Lajčakom

Aleksandra Miloševska

Disciplinski sudija ABA lige: Zvezdi bod manje, 20:0 za Budućnost

Nikoleta Dragaš

SNS predao listu za izbore u MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija