20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Novosadska televizija najoštrije osuđuje ukidanje Programa Studio B

Foto: Pixabay

Novosadska televizija najoštrije osuđuje ukidanje Programa televizije RTV Studio B, bez ikakvog objašnjenja i najave, a koji je skinut iz ponude Total -a u vlasništvu  operatora digitalne i analogne kablovske televizije  SBB.  S obzirom na to da su najviše oštećeni gledaoci u zemlji, ali i dijaspori, čije su porodice u Beogradu i koji putem ove televizije saznaju sve preko potrebne informacije, smatramo da pokušaj Dragana Đilasa i Dragana Šolaka da  Beograđanima, u vanrednom stanju, uskrate pravovremeno informisanje, uočljivo  je politički motivisana. Jasno je da u njihovoj odluci nema nikave poslovne logike, već je reč o ličnoj osveti i pokušaju da se spreči da glas istine  stigne do građana. Vanredno stanje,u kome svi treba da budemo u službi građana,  Đilas i Šolak koriste da  ukidajući Studio b pokušaju da ukinu i mogućnost  istinitog i objektivnog informisanja građana, ne praštajući Studiju B što je detaljno izveštavao o svim njihovim kriminalnim aktivnostima.

Stajemo uz naše kolege iz televizije Studio B i od kompanije, koja je ukinula program Studija B, očekujemo da odgovore na pitanja:

Da li bilo ko od njih zna koliki je značaj Studija B za dvomilionski Beograd, pogotovo u situaciji vanrednog stanja?

Da li znaju da je Studio B prva linija informisanja za sve Beograđane?

Da li bilo ko u SBB-u zna da Studio B za samo nekoliko dana slavi 50 godina časnog postojanja i da je za proteklih pola veka postao simbol prestonice?

Koji je to poslovni kodeks koji podrazumeva  da se program jedne televizije povuče iz ponude bez javnog  objašnjenja i saopštenja upućenog bar gledaocima, koji između ostalog, zbog  programa Studija B i jesu pretplatnici SBB usluga?

Da li je pravi motiv za povlačenje Studija B iz ponude SBB-a  to što je jedan od retkih medija, koji izveštava o svim kriminalnim radnjama tandema Šolak -Đilas?

Građanima Srbije, posebno u ovim teškim danima, neophodni su izvori informacija u koje imaju poverenja. Studio B je tokom pola veka postojanja to već više puta dokazao.

Related posts

Đoković novi kralj šljake – Novak osvojio Rolan Garos!

Mirjana Popović

Proizvodnja kala – od hobija do unosnog posla

Nikoleta Dragaš

Školarijada u Pančevu za karatiste

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija