1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Informer: SBB usred vanrednog stanja izbacio program Studija B! Udruženje elektronskih medija Comnet i Profesionalno udruženje novinara Srbije Prouns zaprepašćeni!

Foto: Ilustracija

Udruženje elektronskih medija Comnet i Profesionalno udruženje novinara Srbije Prouns
zaprepašćeni su odlukom kompanije Total TV u vlasništvu operatora digitalne i analogne
kablovske televizije SBB da usred vanrednog stanja iz svoje ponude izbaci program televizije
Studio B.

Ova odluka kompanije SBB je višestruko štetna kako za domaću medijsku scenu, tako iza gledaoce, pre svega u Beogradu, koji se putem Studija b informišu već punih 50 godina. Studio B je medij od neprocenjivog značaja za stanovništvo svih beogradskih opština, koje mu ukazuje poverenje već pola veka.

Imajući u vidu ugled ove medijske kuće i značaj tačnog informisanja tokom brojnih teških situacija u prošlim decenijama, nejasna je odluka kompanije Total TV da od svih mnogobrojnih kanala, baš Studio B bude ukinut i ne bude deo njihove ponude.

Comnet iProuns izražavaju nadu da će ova očigledna greška biti ispravljena, jer bismo u suprotnommogli steći utisak da je potez kompanije Total TV motivisan željom da se oslobodi konkurencije u vidu televizije, kojoj građani Beograda najviše veruju, posebno u vanrednim situacijama, kao što je ova ukojoj se trenutno nalazimo.

Related posts

Specijalnoj bolnici u Kovinu još 12,8 miliona dinara

Jasmina Petkovic

Aličić kao brzi voz, nova pobeda za Srbiju

Vanja Vićentić

MMA Pro liga : Braća Radaković iz Pančeva – nezaustavljivi!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija