1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Vesti

SNS Šabac : Ustavni sud uvažio našu žalbu, dok traje vanredna situacija ne odgovaramo na provokacije Zelenovića i Petrovića

Foto: sns/logo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo odlukom Upravnog suda, koji je uvaživši našu žalbu na skandaloznu odluku Gradske izborne komisije Šabac, koja je odbila listu „ Aleksandar Vučić – Za našu decu“, u zakonskom roku odlučio da je naša lista validna i da će imati prvo mesto na glasačkom listiću na predstojećim izborima u Šapcu, s obzirom na to da smo i prvi predali neophodne potpise i dokumentaciju.

Ova odluka Upravnog suda svedoči o objektivnom i nepristrasnom odlučivanju, uprkos do sada nezabeleženim pritiscima, koje je na sud vršio aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je preko njemu bliskih medija plasirao informacije s ciljem diskreditacije sudija i svih, koji su odlučivali u ovom postupku.

Zelenović je, očigledno motivisan načinom na koji upravlja svojim poslušnicima u Gradskoj izbornoj komisiji, pokušao da plasira insinuacije o nekakvom političkom pritisku na sudije Upravnog suda. Međutim, ova odluka, utemeljena na istini i pravdi, svedoči i da Zelenovićev kompanjon Dušan Petrović prilikom reforme sudstva ipak nije uspeo sve da upropasti, iako se svojski trudio.

Jača je istina i zakon od jeftinih politikanata, koji pokušavaju da ih izigraju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava i da se do daljeg neće baviti izbornom kampanjom niti odgovarati na neprestane provokacije Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića, jer za razliku od njih, poštujemo rešenje Republičke izborne komisije o prekidu svih izbornih radnji do prestanka vanrednog stanja.

Related posts

Ministar Vulin: Zahvaljujući Vučiću, država ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: Vojska Srbije je još jednom dokazala da pripada svima

Nikoleta Dragaš

Večeras se ukida javni prevoz, zatvaraju se restorani, kafići i tržni centri

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija