20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Odgovorno u ATP-u

Foto: rtvpancevo.rs

Autobusi Javno komunalnog preduzeća „ATP“ saobraćaće po nedeljnom redu vožnje na svim linijama gradskog i međumesnog saobraćaja zbog vandredne situacije na teritoriji Republike Srbije. Ukinuti su polasci u ponoć ka svim naseljenim mestima, a poslednji polazak je u 22:30.

Slika Glavne autobuske stanice u Pančevu ovoga jutra bila je za svaku pohvalu. Savesno ponašanje naših sugrađana i pridržavanje svih mera zaštite protiv Korona virusa treba da predstavlja svakodnevicu u narednom periodu.

Odgovorno ponašanje zaposlenih radnika iz preduzeća „ATP“ Pančevo, veoma je važno radi prevencije i zaštite svih putnika koji koriste usluge gradskog i međugradskog prevoza. Radnici se pridržavaju mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Smanjen broj polazaka i ukidanje noćnih linija samo je jedna od mera koje JKP „ATP“ preduzima u cilju sprečavanja šienja virusa. Sva vozila se po završetku smene kompletno dezinfikuju, a vozači su dužni da sa nabavljenom opremom, u toku dana, urade to isto dva do tri puta.

O svim budućim izmenama, u pogledu reda vožnje, putnici će biti blagovremeno obavešteni, rekli su iz ovog preduzeća.

Related posts

Otvoreno savremeno odeljenje Hemodijalize u Opštoj bolnici Pančevo

Mica Milakov

Unapređenje energetske efikasnosti MZ Centar

Nikoleta Dragaš

Obeležen Dan Opštine Kovin

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija