27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Situacija sa virusom u Južnom Banatu stabilna, Grad uveo mere u skladu sa vanrednim stanjem

Posle sastanka Gradskog štaba za vanredne situacije gradonačelnik Saša Pavlov saopštio je da je doneta odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, odnosno njihovo ograničavanje rada do 18h. ATP će za sada saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Pavlov je apelovao da građani poštuju odluke države.

Posle odluke o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, gradonačelnik je saopštio mere lokalnog kriznog štaba, koje se uvode na nivou Grada.

Veoma je značajno da se poštuju sve mere koje je donela Vlada Republike Srbije, naročito zdravstvene preporuke, koje se odnose na disciplinovano ponašanje svih građana.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je saopštio da je državni vrh doneo odluku o proglašenju vanrednog stanja na celoj teritoriji Srbije. Škole i vrtići biće zatvoreni do kraja školske godine, kao i teretane, dok će rad ugostiteljskih objekata biti ograničen.

Foto: rtvpancevo

Related posts

Ponos Kovačice: Nagrade najboljim učenicima

Nikoleta Dragaš

Otvorena učionica u Ekonomskoj školi

Nikoleta Dragaš

Promocija turističke ponude Opštine Bela Crkva i zaštićenog područja „Karaš- Nera“ u Novom Sadu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija