27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

“Železničar” – “Kozara” bez publike!

Ovogodišnja sezona fudbalskog kluba “Zelezničar” je veoma uspešna. Pančevački klub je lider na tabeli i nema nijedan poraz. O narednoj utakmici i daljim ambicijama razgovarali smo sa Dušanom Jevrićem, šefom stručnog štaba ovog kluba. 

Fudbalski klub “Zelezničar” iz Pančeva ima veoma uspešnu fudbalsku sezonu. Predvođeni Dušanom Jevrićem, igrači popularno “dizelke” beleze impresivan niz bez poraza.

“Zelezničar” je predvodnik na tabeli Srpske lige “Vojvodine” sa 14 pobeda i 2 nerešena duela. Nakon ozbiljnih priprema između dva dela sezone i vrednih pojačanja koja su dovedena, započet je prolećni deo prvenstva gostovanjem “Bratstvu” iz Prigrevice. U ovoj utakmici pančevački klub ostvario je pobedu rezultatom 1:0

Prvi korak ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva predstavlja utakmica koju “Zelezničar” igra u Pančevu protiv ekipe “Kozara” koja se nalazi pri dnu tabele.

Danas je doneta odluka da se ova utakmica igra bez prisustva publike. 

Related posts

Pančevo se seća žrtava fašizma

Nikoleta Dragaš

Kovin potpisao memorandum sa turskom kompanijom “Mel tekstil”

Jasmina Petkovic

Pančevačko Zelenilo otvara online pijačnu prodaju

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija