7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

RTV Pančevo i Dunav Televizija veoma odgovorno po pitanju korona virusa

„Menažment RTV Pančevo i Dunav Televizije postupa vrlo ozbiljno i odgovorno po pitanju korona virusa i saopštava da će na najbolji način brinuti o svojim zaposlenima, gostima i građanima koji dolaze u zgradu naše medijske kuće. Želimo da se zahvalimo pre svega našim radnicima koji su veoma odgovorni, ali i državi, svim zdravstvenim radnicima, lekarima i medicinskim sestrama, koji se na veličanstven način bore. Stručnjaci pre svega preporučuju što češće i što duže pranje ruku, tako da je menadžment naše medijske kuće postupio po preporukama i odlukama Vlade Srbije.

„Prostorije se redovno provetravaju i možemo da kažemo da smo ponosni na naše zaposlene koji su pokazali izuzetan stepen odgovornosti, ali i na to koliko je Srbija spremna i kako se bori,i zahvaljujemo svim gradjanima, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i nadležnim ministarstvima i službama što su na vreme i blagovremeno reagovali , saopštio je menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije.

Related posts

Grad Pančevo i “Srpska Sparta” za porodicu Lazarević

Mica Milakov

Predsednik Vučić iznenada u Martincima

Mica Milakov

1. decembar -Svetski dan borbe protiv HIV-a

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija