23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Koalicija SPS-JS priprema kupovinu glasova u Južnom Banatu?

Otkriven pokušaj podmićivanja pripadnika romske nacionalne manjine u Opovu i otkriven pokušaj udruživanja aktera korupcionaških afera iz SPS i DS u Kovačici, izgleda da su bili samo uvod u manipulacije koje koalicija SPS-JS priprema u Južnom Banatu.

Kako saznajemo, koalicija SPS-JS je pored svakog biračkog mesta u Pančevu zakupila lokal, iz kojeg će pratiti kretanja glasača, kako bi direktno uticali na njih tokom glasanja. Kako kažu građani Pančeva, verovatno pripremaju kampanju “tri ‘iljade za gospođu”, po kojoj je Palma nadaleko poznat, ne samo u Jagodini, nego, kažu upućeni i u Kovinu.

Tome u prilog govori i činjenica o broju odbijenih ponuda koje su članovi SPS upućivali članovima SNS i drugih stranaka. Možda o tome govori i pritisak na makedonsku nacionalnu manjinu u Južnom Banatu, kojoj se, prema njihovom svedočenju, nude zaposlenja i novčana pomoć za svaki potpis, glas…

Izgleda da je nedavni tekst, objavljen u medijima sa nacionalnom pokrivenošću, o mogućoj smeni Dušana Bajatovića u Srbijagasu, bilo to istina ili ne, ipak dobro zagrebao ispod površine i pogodio suštinu.

Autori teksta, navodno baveći se Srbijagasom, ustvrdili su da SPS u Pokrajini i Novom Sadu ima katastrofalne rezultate, da stranačka struktura gotovo da ne postoji, kao i da Bajatović sve “pokušava da pokrije parama”.

Možda u prilog tome govori i činjenica da su prostorije OO SPS u Vršcu bile zaključane skoro tri godine posle izbora 2016. godine. Niko u njih nogom nije kročio, a sada se, odjednom, spremaju za izbore.

Šta li priprema koalicija SPS-JS?

Related posts

Stefanović: Hapšenja zbog korupcije

Zorana Stekovic

Servisne informacije za 8.10.2020.

Jasmina Petkovic

Sređuje se put prema Planinarskom domu u Vršcu

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija