10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Krušik je srce Valjeva i čitavog Kolubarskog okruga!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je  danas u Valjevu fabriku namenske industrije “Krušik”.Srpskog predsednika je ispred fabrike sačekao veliki broj radnika fabrike “Krušik”.

“Nekoliko dana i nedelja bavili smo se Krušikom, ali i kompletnom odbrambenom industrijom Srbije. Sazvali smo sve fabrike u Beograd na sastanak, računajući da negde oko 11500 hiljada zaposlenih zavisi od naših odluka, al ii od toga kako i na koji način ćemo upravljati našim resursima u budućnosti”, rekao je predsednik Vučić.

Kako kaže, u budućnosti ćemo više morati da se posvetimo raketnim programima, jer, kako kaže, donose više novina i više novca.

“Zahvaljujući nedvoljnoj sposobnosti različih rukovodstava, ali i rušenja Krušika u međunarodnoj javnosti, pa tako danas Krušik nije u sjajnoj situaciji”, rekao je Vučić, dodajući da je došao da vidi kako in a koji način da pomogne.Vučić je rekao da će biti neophodne ozbiljne reforme kako u Krušiku, tako i u još nekim fabrikama.

“Pozvaći predsednike sindikata da dodatno razgovaramo. Srbija je spremna da uloži veliki novac kako bi mogli da opstanete i sačuvate svoj posao, ali on mora odgovorno da se troši”, rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da radnici neće imati problema sa platama i poslom, i zamolio da pomognu svojoj državi koja je vlasnik ovakvih preduzeća i da odgovornom ponašanjem potvrde šansu da opstanu na tržištu

.“Ne može da pada sa neba. Novac morate vi da zaradite, a mi ćemo da pomognemo da budete u prilici da ga zaradite”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će morati da se napravi i reorganizacija posla, kako bi se preduzeće okrenulo profitabilnim programima.

“Naš cilj je da zarađujemo novac. Ovde sam danas, nemam strah od odgovornosti, donosio sam najteže odluke u teškim trenucima, i hoću u lice da vam kažem kakvo je stanje u vašem preduzeću”, rekao je Vučić.

Izvor foto:Vučić.rs

Related posts

Poštanske markice i koverti – 50 godina Radija Studio B

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Jučerašnja vežba na Pešteru pokazala sadejstvo države

Bojana Kecic

Vučić posle razgovora s Kurtijem: Branio sam interese Srbije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija