23. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

RIK proglasio listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”

Foto: www.sns.org.rs

Republička izborna komisija na sinoćnjoj sednici proglasila je izbornu listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, za izbore za narodne poslanike Skupštine Srbije koji se održavaju 26. aprila.

Na osnovu izveštaja člana RIK-a Marka Danilovića o prijemu izborne liste utvrđeno je da je 45.320 valjanih potpisa birača podržalo listu te da su se stekli svi uslovi da RIK proglasi izbornu listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Član i zamenik člana RIK-a u proširenom sastavu ispred liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” biće Marina Đukanović i Nemanja Berić.

Donete su odluke o koordiniranom sprovođenju svih izbora raspisanih za 26. april, kao i finansijske odluke za sprovođenje izbora.

Izbornu listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu” čini koalicija političkih partija u kojoj su Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret snaga Srbije – BK, Srpska narodna partija i Srpski pokret obnove.

Related posts

U Srbiji 145 novih slučajeva, preminule tri osobe

Ivana Bogdanovski

Marija Maslać vd direktor Doma za LOMR “Srce u jabuci”

Mica Milakov

Vršac ponovo centar futsala u Srbiji

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija