19. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

680 hiljada dinara za sanaciju podova u Medicinskoj školi

Oprema za simulaciju porođaja  jedna je od investicija grada Pančeva Medicinskoj školi “Stevica Jovanović”. U proteklih nekoliko godina vrednost investicija ovoj obrazovnoj ustanovi iznosila je tri miliona dinara. Za tekuću godinu grad je obezbedio 680 hiljada dinara za sanaciju podova u hodnicima ove škole.

Za medicinske radnike najvažnija je praksa. Ona će sada biti lakša za sve učenike  Medicinske škole „Stevica Jovanović“, pogotovo one sa ginekološko-akušerskog smera, složili su se učenici.

Grad Pančevo uložio je  tri miliona dinara u proteklih nekoliko godina za sanaciju Medicinske škole „Stevica Jovanović“. Tatjana Božić članica gradskog veća, naglašava da je cilj lokalne samouprave da se  nastava modernizuje, a učenici osposobe za budući posao.

Za unapređivanje nastave ginekologije, lokalna samouprava obezbedila je 821 hiljadu dinara za nabavku učila kojim će se đaći bliže upoznati sa realnim uslovima porođaja, rekli su iz ove škole.

Lokalna samouprava u proteklih par godina sprovodi projekat poboljšavanja uslova rada u skolama u cilju lakšeg nalaženja posla.

Grad Pančevo izdvojio je značajna sredstva za izgradnju sportskog terena kao i obezbeđivanje prostora za školsko dvorište.

Potreba za učenicima medicinskih škola uvek je velika. U ovoj obrazovnoj ustanovi uvek se traži mesto više, rekla je direktorka Svetlana Kalapiš.

Related posts

“Najlepši slavski kolač” u Starčevu

Nikoleta Dragaš

Prof. dr Danica Grujičić u emisiji “Lice nacije”: Moramo naći vremena za razgovor s pacijentom

Nikoleta Dragaš

Pančevci odgovorni prema sebi i drugima

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija