1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga najoštrije osuđuje pokušaj izazivanja nereda

Foto: www.sns.org.rs

Srpska napredna stranka Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga najoštrije osuđuje pokušaj izazivanja nereda i straha među građanima Srbije od strane Boška Obradovića, još jednog u nizu ,,poteza političkog očajnika’’ koji, u nedostatku sopstvenih konstruktivnih ideja zarad opšteg dobra, grubo zloupotrebljava globalni problem migrantske krize, a sve s ciljem prikupljanja jeftinih političkih poena.  Osim što lažima pokušava uneti nemir među svima nama, Obradović pozivom na državni udar, ili kako bi on rekao ,,izolaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića’’, kao i pozivom na rušenje ustavnog poretka, direktno  čini krivično delo.

Još jednom podsećamo javnost da se Srpska napredna stranka kontinuirano zalaže za bolji život svih svojih građana, što između ostalog, podrazumeva mir i bezbednost svih nas. Sramne napade na bilo kog državljanina Republike Srbije oštro osuđujemo, samim tim i bezočni napad na predsednika Aleksandra Vučića, te zahtevamo brzo reagovanje nadležnih službi.

Znajući da je poziv na državni udar uzdrmao srpsku javnost, dužnost nam je da apelujemo na sve građane da ne nasedaju na jeftine trikove Obradovića, na čiju političku karijeru nas je i sramota podsećati. Srbija je stabilna, bezbedna, prosperitetna i daćemo sve od sebe da tako i ostane. Za Vojvodinu, Mačvanski okrug i Kolubarski okrug-za našu decu.

 

Related posts

Mirović: Jedna od najlepših stvari koje sam uradio ove godine

Mirjana Popović

Mirović čestitao nacionalni praznik Rusina u Srbiji

Mirjana Popović

Predsednik Vučić sa MMF: U trecem kvartalu imacemo rast BDP od 7%

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija