26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Nema nikakvih velikih planova niti dogovora za Kosovo

Foto: Tanjug

Ne postoji nikakav veliki plan, niti dogovor o rešenju kosovskog pitanja, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ponovio da je njegov uslov za suštinske razgovore o tom pitanju prethodno ukidanje taksi.

Vučić je po povratku iz Vašingona rekao da je ovih dana bilo puno neistitina i da želi građanima da kaže punu istinu o čemu se razgovara, koje su teme na stolu i šta je to što čini Srbija po tom pitanju.

Vrata SAD više nisu zatvorena za Srbiju i srpsku politiku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Istakao je zadovoljstvo razgovorima u Vašingtonu i naglasio da vrata našoj politici u SAD više nisu zatvorena.

Ne gradim politiku i budućnost Srbije na snovima i mašti, ali je sigurno da nam vrata SAD više nisu zatvorena, te da je zahvalan ljudima iz Trampove administracije što su pokazali dobru volju prema našoj zemlji.

Izvor:Tanjug

Related posts

Predsednik Vučić razgovarao sa patrijarhom Irinejem

Zorana Stekovic

Biblioteke, arhivi, muzeji i galerije mogu da rade

Jelena Belić

Skandal u GIK u Šapcu! GIK prihvatio listu SNS, pa se posle nekoliko minuta predomislio. Tako izgleda Zelenovićeva demokratija

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija