18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Osuda poziva na državni udar

Foto: RTV Pančevo

Predsednik Pokreta Dveri i najbliži saradnik Draga Đilasa, Bossko Obradovich, još jednom je pozvao na otvoreno nasilje, puč i nasilno rušenje vlasti u Srbiji. Obradovićev skandalozan poziv da vojska i policija preuzmu vlast i zasstite granice od migranata, a da , kako je rekao, predsednik Vuccich bude izlovan, kao bezbednosna pretnja zbog migrantske politike, osudili su predstavnici vlasti, a sagovornici Studija B smatraju da je krajnje vreme da reaguju i državni organi . Uznemiravanjem javnosti i širenjem panike Obradović ispoljava netrpeljivost prema ljudima druge vere i nacije što je u skladu sa ljotićevskom politikom, kažu naši sagovornici i ističu da je Obradovićeva panika oličenje nezadovoljstva što Srbija godinama odoleva izazovima migrantske krize.

Related posts

Delovi Pančeva bez grejanja

Mica Milakov

VUČIĆ U ‘BEOGRADU NA VODI’: Lažima ne mogu da pobede stvarne rezultate, činjenicu da srpska ekonomija najbrže napreduje u Evropi i da nisam bogatiji od kad sam došao na vlast!

Mica Milakov

Digitalizovano kulturno istorijsko nasleđe Dolova

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija