19. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Mihajlovićeva: Nedopustivi pozivi na državni udar, Obradović i Savez za Srbiju bi i državu žrtvovali zarad osvajanja vlasti

Foto: RTV Pančevo

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da zahtev jednog od lidera Saveza za Srbiju da se u Srbiji dogodi državni udar neće proći, ali da to samo pokazuje da je reč o političarima koji su u stanju i državu da žrtvuju samo da bi se dokopali vlasti.

“Posle upadanja u institucije, provociranja nasilja i raznih performansa, lider “Dveri” Boško Obradović došao je na novu ideju kako da dođe na vlast bez izbora, i to tako što će pozvati na državni udar. To samo pokazuje o kakvim političarima je reč, onima koji bi žrtvovali i samu državu, samo ako bi im to dalo šansu da dođu na vlast, jer im je jasno da ih građani ne žele”, kaže Mihajlovićeva.

Ona ističe da “Obradović nastavlja sa bestidnom politikom plašenja građana Srbije izbeglicama, čime podržava sve one marginalne grupe sa profašističkim idejama koje bi da sprovode neku svoju ličnu “pravdu” nad migrantima”.

“Bojkot nije izgovor da građani ne znaju za šta se svaka stranka ili političar zalaže, pa bi bilo dobro da se i ostali lideri Saveza za Srbiju izjasne da li je ono što govori Boško Obradović i njihov stav”, dodaje Mihajlovićeva.

Related posts

Želja u nedelju gostuje Dubočici

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić se sastao sa ruskim ambasadorom Bocan-Harčenkom

Zorana Stekovic

Otvoreno savremeno odeljenje Hemodijalize u Opštoj bolnici Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija