15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Humana “Srpska Sparta” za porodicu Milovanov

Foto: RTV Pančevo

Osmesi porodice sa jedanaestoro dece su bili neprocenjivi kada su danas članovi Srpske Sparte donirali pakete humanitarne pomoći i televizor. Porodica Milovanov koja je i korisnik socijalne pomoći i koja je u prethodnom periodu dobijala pomoć sa različitih strana danas je obradovana poklonima članova „Srpske Sparte“ koji su se dokazali u još jednoj humanitarnoj akciji.

Srpska Sparta iz nedelju u nedelju ukazuje svima na značaj filantropijе i humanosti, organizujući pomoć za socijalno ugoržene porodice. Zoran Milovanov ima 11 dece i živi sa suprugom. Namlađe dete ima svega par meseci , a najstarije 17 godina. Zoran ima 43 godine. Pomoć Sparte izmamila je osmehem cele porodice Milovanov, koji nemaju cenu.

Daleko od da su Milovanovi zaboravljeni što je danas dokazala Srpska Sparta sa članovima mesne zajednice “Gornji Grad”. Uduženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, svojim ličnim donacijama i primerom, poklonila je pakete humanitarne pomoći Milovanovima kao i televizor.

Mesna zajednica „Gornji grad“ brine o svojim meštanima i, kako kaže predsednik Branislav Gligorić, tačno vodi evidenciju o svojim građanima koji žive u teškim uslovima. Sada su uz Spartu pomogli porodici Milovanov i to nije prvi put

U Pančevu skoro da nema društveno korisne akcije u kojoj ne učestvuje „Srpska Sparta“. Od tribina, preko edukacija, do podele humanitarne pomoći.Iz ove organizacije navode da je vrlo važno da smo odgovorni jedni prema drugima, da uvek, kao i do sad pratimo napore i izuzetan rad naše države kada je u pitanju socijalna politika i briga o najbližima.

Related posts

Grad Vršac se i ove godine pridružuje akciji „Sat za našu planetu“

Mica Milakov

Uhapšen zbog širenja panike u vezi virusa COVID-19 na društvenim mrežama

Branislava Grčić

Muškarac preminuo na ulici na Tesli

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija