26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ostojić podneo tužbu protiv Zelenovića. Gradonačelnik Šapca izneo neistine o njemu

Posle brojnih uvreda i više puta javno izrečenih optužbi Nebojše Zelenovića na račun Milana Ostojića zvanog Sandokan, Ostojić je odlučio da pravdu potraži na sudu.
Kako saznajemo, Ostojić je angažovao advokata i protiv Zelenovića podneo tužbu radi naknade nematerijalne štete.

Podsećamo, Zelenović je nedavno Ostojića nazvao šefom mafije, teškim razbojnikom i optužio ga za niz teških krivičnih dela ne iznoseći za to nikakve argumente ni dokaze. Upravo zato, Ostojić traži odštetu, jer, kako navodi njegov advokat, on nikad nije osuđivan za organizovanje bilo kakve kriminalne grupe, pa ni neke fiktivne “Šabačke” o kojoj govori Zelenović.

Takođe, Milan Ostojić nikada nije osuđen za petostruko ubistvo kao što je tvrdio Zelenović, niti za pljačke i trgovinu drogom, a najveća od svih laži je da je ikada osuđen na kaznu zatvora od 20 godina. Da je reč o potpunim izmišljotinama Nebojše Zelenovića nije teško proveriti, jer nadležni organi službenim putem mogu pribaviti izvod iz kaznene evidencije odgovarajućeg odseka policijske uprave Šabac.

Umesto da svoje navode potkrepi bilo kakvim dokazom, Zelenović je proizvoljnim, iskonstruisanim i neistinitim izjavama jasno pokušao da diskredituje Ostojića , koji inače takođe živi u Šapcu i godinama izdržava mnogobrojnu porodicu isključivo svojim radom, navode izvori bliski advokatu.

Kako saznajemo, Milan Ostojić već duže vreme ćutke je podnosio Zelenovićeve uvrede, ali je kao otac četvoro maloletne dece, zbog njih odlučio da se za pravdu i čast svoje porodice izbori pred pravosudnim organima države Srbije. U najvišem pravnom aktu države, Ustavu Republike Srbije, između ostalog, stoji i da je ljudsko dostojanstvo neprikosnoveno i da su svi dužni da ga poštuju i štite. To bi, svakako, trebalo da zna i Nebojša Zelenović, diplomirani pravnik po struci.

Related posts

U Srbiji skoro 1.600 novozaraženih, preminulo sedam osoba

Ivana Bogdanovski

Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić s predsednikom Irana o saradnji, KiM, pandemiji

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija