1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano Politika Srbija Vesti

Šešelj: Zelenović se deklarisao kao izdajnik. Učinićemo sve da ga “srušimo” na predstojećim izborima

Lideru radikala, Vojislavu Šešelju,  bilo je zabranjeno da održi promociju svoje knjige u šabačkom Kulturnom centru.

Kako tvrdi, nakon zabrane promocije u šabačkom kulturnom centru, Vojislav Šešelj je promociju svoje knjige morao da održi u jednom šabačkom hotelu, te je pre početka iste imao nešto da poruči gradonačelniku tog grada, Nebojši Zelenoviću.

Gradonačelnik se ovde deklarisao kao izdajnik, i zato ćemo sve učiniti da ga oborimo s vlasti na prestojećim izborima.

Odluku da Zelenović ipak izađe na izbore, lider radikala ocenjuje kao izdaju svojih do jučerašnjih saboraca u borbi za vlast, shvativši da bojkotovanje izbora nije dobar I siguran korak.

– Nikome se ne gubi vlast, on se zaleteo pa krenuo sa tim savezom za Srbiju, a sada je shvatio da ima šta da izgubi, a oni nemaju šta. Sada milsi da će ponovo osvojiti vlast u Šapcu, a ja u to ne verujem.

Lider radikala ocenio je da Zajedno za Srbiju nema budućnost, kao ni da Zelenović nema previše šansi da na predstojećim izborima ponovo dobije vlast u Šapcu.

– Oni su pratično u fazi raspadanja otkada su formirani. Nema od njih ništa – dodaje Šešelj.

Osnivač ZZS, odnosno bivši član DS-a Dušan Petrović igra ključnu ulogu oko haotične situacije u Šapcu, podržavajući Zelenovića da bojkotuje bojkot izbora, kaže Šešelj I dodaje:

– Zelenovića je Petrović doveo na ovo mesto, ovde još uvek vlast drži Petrović iza kulisa, ali će zajedno tu vlast da izgube.

Šešelj je kao zaključak na ovu temu napomenuo da su zapadne ambasade u Beogradu shvatile da je bolje izaći na izbore u Šapcu, pa imati neke koristi I u narodnoj skupštini, I da je gotovo siguran da će Zelenović pasti sa vlasti.

Related posts

Gradsko veće: Marija Petrović nova načelnica Gradske uprave

Jasmina Petkovic

CENTRALNA TEMA RAZGOVORA VUČIĆA I PUTINA: Rusija i Srbija spremaju plan za odbranu Kosova i Metohije!

Mica Milakov

Predsednik Vučić sa američkim ambasadorom: Dogovor o normalizaciji ekonomskih odnosa postignut u Vašingtonu komplementaran sa aktivnostima EU i korak u pravcu normalizacije odnosa Beograda i Prištine

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija