3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport

Veliki uspeh džudista “Dinama” u Laktašima

Džudo klub “Dinamo” spada među najtrofejnije srpske klubove. Na skoro održanom turniru u Laktašima u Republici Srpskoj petoro džudista “Dinama” ostvarilo je značajne uspehe.

Na nedavno održanom turniru u Laktašima u Republici Srpskoj učestvovalo je pet takmičara Džudo kluba “Dinamo”. U kategorijama poletaraca i pionira svi džudisti pančevačkog kluba postigli su zapažene uspehe. Prema rečima trenera Ljubomira Stanišića, ovo je samo jedno u nizu uspešnih takmičenja ove sezone.

Pred mladim džudistima iz Pančeva je bogat raspored takmičenja: juniorsko prvenstvo Vojvodine, zatim turnir u Srbobranu, a  približava se i “Trofej grada Pančeva” 22. marta, u koji stručni štab džudo kluba “Dinamo” polaže velike nade.

Džudo klub “Dinamo” je jedan od klubova sa najdužom tradicijom u Srbiji, kao i sa najboljim rezultatima među srpskim klubovima. Zahvaljujući velikoj medijskoj pažnji koja je poslednjih godina posvećena borilačkim sportovima, među mladima vlada velika zainteresovanost za džudo. S toga ne čudi što polaznici Džudo kluba “Dinamo” postižu uspehe u svim uzrasnim kategorijama.

Related posts

Poseban stil pančevačke škole crtanja

Jasmina Petkovic

NIS: Tehnička škola „23.maj“ dobila savremenu ekološku laboratoriju

Jasmina Petkovic

Izbor za najbolju slaninu bez prisustva kupaca

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija