18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Rekonstruisana fiskulturna sala u OŠ “Branko Radičević”

U osnovnoj školi “Branko Radičević”  uz podršku grada Pančeva, završeni su radovi na sanaciji  sale za fizičko vaspitanje. Grad je izdvojio 2.400.000 dinara u  toku proteklih godina, na  tekuće održavanje škole, radi lepšeg i zdravjig boravka dece u njoj.

Učenici Brankove škole u Pančevu ne kriju svoje oduševljenje što je   rekonstruisana fiskulturna sala, koju je omogućio Grad pančevo.

Za tekuće održavanje i unapređivanje  osnovnih i srednjih škola među kojima je i škola “Branko Radičević” svake godine grad Pančevo izdvaja značajna sredstva . Tatjana Božić, član Gradskog veća za obrazovanje navodi da radovi koji se odvijaju u školama nekada se ne vide na prvi pogled ali itekako znače obrazovanim ustanovama.

Nakon 20 godina, na veliko oduševljenje sadašnjih učenika Brankove škole, kompletno je zamenjen parket u sali za fizičko vaspitanje. Ovom investicijom povećava se opremljenost škole i otvara mogućnost učenicima da treniraju veći broj različitih sportova na sta i zaposleni u skoli kao i direktor imaju pozitivnu reakciju.

Prošle godine na ovoj sportskoj sali,  uz pomoć Grada zamenjen je krov, koji je bio u prlično lošem stanju. Osim uspešne saradnje sa Gradom, osnovna škola “Branko Radičević” ima odličnu saradnju i sa roditeljima dece, istakao je diektor škole.

Related posts

Paljenjem sveća u Hramu obeležena godišnjica ubistva Ivanovića

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Republika Srpska nije poklon, ona je nastala kao srpski odgovor započetom ponavljanju jasenovačkog genocida

Jasmina Petkovic

Deo Veljka Petrovića bez grejanja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija