22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Rekonstruisana fiskulturna sala u OŠ “Branko Radičević”

U osnovnoj školi “Branko Radičević”  uz podršku grada Pančeva, završeni su radovi na sanaciji  sale za fizičko vaspitanje. Grad je izdvojio 2.400.000 dinara u  toku proteklih godina, na  tekuće održavanje škole, radi lepšeg i zdravjig boravka dece u njoj.

Učenici Brankove škole u Pančevu ne kriju svoje oduševljenje što je   rekonstruisana fiskulturna sala, koju je omogućio Grad pančevo.

Za tekuće održavanje i unapređivanje  osnovnih i srednjih škola među kojima je i škola “Branko Radičević” svake godine grad Pančevo izdvaja značajna sredstva . Tatjana Božić, član Gradskog veća za obrazovanje navodi da radovi koji se odvijaju u školama nekada se ne vide na prvi pogled ali itekako znače obrazovanim ustanovama.

Nakon 20 godina, na veliko oduševljenje sadašnjih učenika Brankove škole, kompletno je zamenjen parket u sali za fizičko vaspitanje. Ovom investicijom povećava se opremljenost škole i otvara mogućnost učenicima da treniraju veći broj različitih sportova na sta i zaposleni u skoli kao i direktor imaju pozitivnu reakciju.

Prošle godine na ovoj sportskoj sali,  uz pomoć Grada zamenjen je krov, koji je bio u prlično lošem stanju. Osim uspešne saradnje sa Gradom, osnovna škola “Branko Radičević” ima odličnu saradnju i sa roditeljima dece, istakao je diektor škole.

Related posts

Zemljotres u Kikindi

Zorana Stekovic

Kamen u bubregu razlog čestih poseta urologu

Jasmina Petkovic

Stariji Pančevci jutros u nabavci

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija