27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Fotografska sekcija Zoltana Bisaka u dve škole

Fotografska sekcija koju sprovodi profesor Zoltan Bisak održava se u OŠ „Đura Jakšić“ u Pančevu i u OŠ „Moša Pijade“ u Ivanovu. Mališani su veoma zainteresovani za fotografiju i često osvajaju nagrade na takmičenjima.

Ivanovo je poznato po foto-safariju, takmičenju na kojem se okupljaju najbolji fotografi iz cele Srbije. Zahvaljujući tome, mnoga deca se još u nižim razredima opredeljuju za fotografiju. Kažu da vole da fotografišu, najviše prirodu u Ivanovu.

Ove talentovane devojčice takođe pomažu savetima svojim vršnjacima koji žele da imaju lepe fotografije na društvenim mrežama. To je samo jedan od segmenata njihovog rada.

Maria Balog osvojila je mnogobrojne nagrade. Ona je i jedan od najboljih modela za fotografe, te je njen lik na većini nagrađenih fotografija.

Baka Maria Guran često je model članovima fotografske sekcije. Kaže da voli kada deca dođu da je fotografišu i da joj često poklone fotografije, a ona ih čuva kao uspomenu. Članovi sekcije često obilaze stare ljude, da razgovaraju sa njima, a neretko tada nastanu i dobre fotografije, rekao je jedan od naših najboljih fotografa, Zoltan Bisak. On već 14 godina održava fotografsku sekciju u Pančevu i Ivanovu.

Kako bi nastala dobra fotografija, bitno je znanje, ali i da se bude u pravo vreme na pravom mestu, istakao je Bisak.

Related posts

Brže i jeftinije do novog pasoša u slučaju gubitka

Bojana Kecic

U Pančevu nagrađeno 52. najuspešnijih maturanata srednjih škola

Jasmina Petkovic

Vučić: Da su hteli da izvrše pravi pritisak,taksi ne bi bilo

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija