17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom

Ambasador Bocan-Harčenko uručio je predsedniku Vučiću pismo zahvalnosti predsednika Vlade Ruske Federacije Mihaila Mišustina, u kojem se između ostalog kaže:

 

„Želeo bih da Vam lično zahvalim na čestitki povodom mog imenovanja za predsednika Vlade Ruske Federacije.

 

Rusiju i Srbiju vezuju prijateljski i partnerski odnosi. Nastavlja se realizacija velikih projekata u energetici, industriji i infrastrukturi. Jačaju veze između poslovnih i društvenih struktura.

 

Vlada Ruske Federacije će nastaviti zajednički rad usmeren ka razvoju čitavog kompleksa rusko-srpske saradnje. Ubeđen sam da to potpuno odgovara dugoročnim interesima dveju zemalja.

 

Želim Vam, poštovani gospodine Predsedniče, dobro zdravlje i uspehe na Vašoj odgovornoj funkciji“, navodi se u pismu zahvalnosti premijera Mišustina.

 

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko razgovarali su o aktuelnim temama i situaciji u regionu, posebno o situaciji na Kosovu i Metohiji. Ovom prilikom sagovornici su razmotrili i program predstojećih poseta – dolazak ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd i prisustvo predsednika Vučića u Moskvi, na manifestaciji povodom obeležavanja 75-godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu.

 

Related posts

Ministar i predsednik PS-a Vulin: “Dara iz Jasenovca” je snimljena istine radi, ali i da naša deca nikada ne poveruju u laž kukavica i lažova kakav je Vajsberg

Vanja Vićentić

Ministar Vulin: Optužnica protiv kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića u zakonskom roku

Alba Jovanović

Brnabić: Srbija stigla do dva miliona vakcinacija

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija