21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Vrh vladajuće Srpske napredne stranke, Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, saznaje „Poliltika“.

List u sutrašnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a „Aleksandar Vučić – za našu decu“ naći tradicionalni partneri – Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića, Partija ujedinjenih penzionera Srbije Milana Krkobabića, Pokret socijalista Aleksandra Vulina i Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Prema pisanju „Politike“, za sada je neizvesna saradnja sa Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića i Srpskom narodnom partijom Nenada Popovića, koji će najverovatnije biti na istoj izbornoj listi, ali će imati manje kandidata za poslanike.

Podseća se da je Izborni štab SNS-a nedavno odlučio da će se kao izborni uspeh računati samo više od 48,2 odsto dobijenih glasova, koliko je osvojeno na izborima 2016. godine.

Related posts

VUČIĆ PRED SVETSKIM LIDERIMA U UN ODRŽAO GOVOR ZA PAMĆENJE: Ne kršite rezoluciju 1244, Srbija je za kompromis, ali ne narušavajte stabilnost naše zemlje!

Aleksandra Miloševska

Večeras se ukida javni prevoz, zatvaraju se restorani, kafići i tržni centri

Katarina Popović

SNS najveća partija u Evropi po broju članova

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija