4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Prvo cveće posle “zime”

Prva ponuda cveća za rasađivanje stigla je na pančevačku Zelenu pijacu. Zahvaljujući toplom vremenu već možemo da ukrasimo naše bašte i žardinjere sa perenama koje su otporene na hladnoću a mogu da cvetaju i ispod snega.

Blaga zima omogućava nam da češće boravimo napolju, pa poželimo da uredimo i naše balkone i dvorište sa prvim vesnicima proleća. Visibaba odavno ima a na Zelenoj pijaci  prvi vesnici proleća su prodavci cveća koji su od prošle nedelje počeli da prodaju cveće za rasađivanje  koje je otporno na hladnije vreme.Sutra su zadušnice pa je veliko interesovanje za  kupovinu  trajnica koje su otporne na hladnije vreme.

Iako je zima blaga ne treba žuriti sa sadnjom cveća jre su još uvek to niske temperature. Takođe tek narednih meseci streba da stigne rasad iz staklenika i plastenika koji će krasiti naše vrtove tokom proleća i leta.Možda je vreme da oni koji su se odlučili da zasade ruže ili neku voćku to učine sada.

Related posts

Ministar Vulin: Bezbedne i mirne ulice cilj i policije i lokalne samouprave

Miroslava Cvejin

Biteviću srebro na EP u Španiji

Mica Milakov

Sve više kućnih ljubimaca odlazi kod frizera

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija