2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Vučić dodelio priznanje direktoru ZF Milanu Grujiću

Predsednik Aleksandar Vučić zlatnom medaljom za zasluge, odlikavao je ipočasnog građanina Pančeva Milana Grujića, direktora ZF Serbia divizije E-Mobility.

“Presrećan sam i ne mogu da uporedim ovo iskustvo ni sa jednim do sada – počastvovan sam, prezadovoljan, ponosan i uzbuđen, posebno zbog toga što mi je ovo priznanje dodeljeno za ulogu u projektu koji je samo pozitivan i od velikog značaja za našu zemlju, za kompaniju ZF, sve naše partnere i saradnike, mogu porodicu i mene lično. Želim još jednom da zahvalim Predsedniku Vučiću na ovom izvanrednom priznanju i ukazanoj časti”, izjavio je Grujić povodom dodele državnog priznanja.

ZF u saopštenju navodi da je Milan Grujić rođen 1974. godine u Beogradu i diplomirani je mašinski inženjer Univerziteta u Beogradu.

Grujić je karijeru započeo u ZF-u 2002. godine.

“Milanova pozicija, ostvarenja i poznavanje kompanije i njenih ciljeva, te okolnosti u Srbiji, jedan su od faktora koji je omogućio realizaciju najveće evropske ZF investicije u reprezentativnim rokovima upravo u Srbiji, u industrijskoj zoni u Pančevu, gde danas, manje od dve godine nakon početka projekta, uspešno posluje fabrika električnih motora ZF Serbia”, navodi se u saopštenju ZF-a.

ZF investicija u srbiji iznosi 160 miliona evra. U toku je izgradnja druge faze i razvojnog centra gde će do kraja 2021. godine biti zaposleno još preko 1.000 ljudi.

Grujić je za doprinos Pančevu postao počasni građanin Pančeva.

Related posts

Servisne informacije za 10. februar

Zorana Stekovic

Virusi napunili čekaonice dečjeg dispanzera

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić danas o poseti SAD i drugim pitanjima

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija