1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ðurić: „Vladalac“ bumerang za njegove autore i naručioce

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je da će se dokumetarni film emitovan na N1, posvećen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao bumebrang vratiti njegovim autorima i naručiocima.

„Zar očekuju da građani Srbije, čija je politička i demokratska volja brutalno zgažena i izvređana u ovom bednom ostvarenju, prihvate sa simpatijama da ih neko naziva anesteziranom gomilom?“, konstatuje Ðurić u današnjem saopštenju.

Naveo je da o pravim namerama i ciljevima ovog filma najbolje govori i to što su , kako kaže, kao sudije našeg vremena izabrani ljudi sa nostalgijom govore o vremenu kada je Srbija bila gotovo poništena kao država, bankrotirana, prezadužena i na ivici opstanka.

„Ako takvu Srbiju N1 i njegovi propagandisti žele, nikada je neće dobiti“, istakao je Ðurić i poručio da će predsednik Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti da se bore za bolju i uspešniju Srbiju.

Related posts

Hapšenje zbog utaje poreza, nekoliko privrednika privredeno

Mica Milakov

Novo školsko dvorište u OŠ “Đura Jakšić”

Mica Milakov

Novogodišnji bazar u Zmajevoj školi

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija