17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Color Press grupa i RTV Pančevo potpisali sporazum o saradnji

Danas u Pančevu potpisan je sporazum o saradnji između Color Press Grupe i Regionalne Radio-televizije Pančevo. Do saradnje je došlo na obostrano zadovoljstvo kako su naglasili potpisnici sporazuma, Robert Čoban ispred Color Press Grupe i Tatjana Cuk, izvršna direktorka RTV Pančeva.

Saradnja između Regionalne Radio-televizije Pančevo i medijske kuće “Color Press Grupe” formalizovana potpisivanjem Protokola o saradnji. Preko kanala komunikacije sa kojima Regionalna Radio-televizija Pančevo raspolaže, od informativnih, preko dokumentarnih do zabavnih emisija, mogu da isprate sve događaje Color Press Grupe a sa druge strane najveći izdavač magazina u regionu, može pomoći da vidljivost onoga što radi TV Pančevo bude i izvan granica pokrajine.

Kompanija „Color Press Group“, danas najveći izdavač magazina u regionu potekla je iz studentskog mesečnika „Index“ čije su izlaženje u januaru 1992. godine obnovili Robert Čoban, Velibor Đurović i još nekolicina studenata Univerziteta u Novom Sadu.U porfoliju kompanije nalaze se brojni licencni naslovi kao na primer: “Hello!”, “Gloria”, “Story”, “Lisa Moj stan”, “Brava Casa”, “Bravo”, “Alan Ford”, “Grazia”, “Jamie Oliver Magazine” i brojni drugi.

Related posts

Direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B regionalna dama godine

Jasmina Petkovic

Udovičić: Srbija domaćin Svetskog atletskog prvenstva 2022. godine

Aleksandra Miloševska

Lice nacije 12  na letnjoj  pauzi

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija