15. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Prodajni dan u Belgrade Waterfrontu 21. februara

Aktuelna stambena ponuda Belgrade Waterfront-a biće predstavljena na prvom prodajnom danu ove godine, u petak, 21. februara, od 10 do 19 časova u Prodajnom centru na Sava Promenadi.

Tokom prodajnog dana, potencijalnim kupcima biće predstavljena trenutna stambena ponuda, a poseban fokus će biti na porodičnim, trosobnim i četvorosobnim stanovima u zgradama BW Aurora i BW Arcadia , koje će svoje prve stanare dočekati već sledeće godine.

Ove zgrade nalaze se na izuzetnoj lokaciji preko puta parka, u blizini Kule Beograd i najvećeg tržnog centra u regionu Galerije Belgrade, saopštio je Belgrade Waterfront.

„Tokom proleća će biti završena rekonstrukcija Savskog trga, već u septembru ćemo otvoriti Galeriju Belgrade, a ovogodišnjim useljenjem četvrte stambene zgrade BW Magnolija broj useljenih stanova dostići će 860. Paralelno razvijamo i poslovne i komercijalne prostore, koji će dodatno podstaći rast potražnje stanova u okviru našeg projekta“, rekao je generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

Aktuelna ponuda kompanije, osim stambenih zgrada, uključuje i brendirane W i St. Regis stanove, koji predstavljaju novitet na ovdašnjem tržištu nekretnina i postavljaju nove standarde stanovanja.

Related posts

Ko je Dragana Arsić? Lažni ekolog napada Frušku goru

Katarina Popović

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao Uskrs Hočevaru

Katarina Popović

Čestitka povodom Dana opštine

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija