18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport

Ministar Udovičić sa ambasadorkom Kine Čen Bo razgovarao o novim pravcima buduće saradnje

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić susreo se danas sa ambasadorkom NR Kine u Srbiji, NJ. E. Čen Bo, sa kojom je otvoreno i sadržajno razgovarao o daljem razvoju i produbljivanju tradicionalno prijateljskih odnosa između dve zemlje, odnosno još široj i sveobuhvatnijoj saradnji, zajedničkim aktivnostima i programima u oblastima omladine i sporta.

Obe strane su se složile da je postojeća saradnja u navedenim oblastima na visokom nivou i da bi trebalo da bude proširena potpisivanjem novog Memoranduma o saradnji u oblastima omladine i sporta, što bi obema stranama omogućilo da iskoriste bliske odnose, referentnost i stručnost svojih kadrova, institucija i organizacija kako bi se otvorila nova perspektiva za njihov napredak.

Uz konstataciju da sve veći broj naših sportista i stručnjaka ostvaruje karijeru u Narodnoj Republici Kini, tema razgovora su bili i svi drugi modaliteti proširivanja uzajamne saradnje u oblasti sporta.

 

Related posts

27 fudbalera na prvoj “prozivci” “Železničara”

Jasmina Petkovic

Stanković promovisan u Zvezdi: Boriću se kao lav

Nikoleta Dragaš

Borković osvojio nove bodove na legendarnoj stazi Spa Frankošamp

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija