27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić posle razgovora s Kurtijem: Branio sam interese Srbije

Na panelu o bezbednosti Zapadnog Balkana u Minhenu, bila žestoka debata, rekao predsednik Vučić i istakao da je na najbolji način branio interese Srbije i srpskog naroda.

„Bilo je žestoko. Ne mogu da iznosim detalje. Borio sam se za interese Srbije i srpski narod, što je moj posao. Govorio sam istinu i ponosan sam na to“, rekao je Vučić za RTS.

Vučić ističe da je na „nečije“ potcenjivačke tvrdnje odgovarao štiteći na najbolji mogući način interese Sbrije.“Uložio sam svo svoje znanje, energiju i entuzijazam“, naglasio je Vučić.

Istakao je, takođe, da je i taj panel pokazao da će biti mnogo problema sa kojima ćemo morati da se suočimo, zbog neodgovornosti pojedinih predstavnika Prišitne, mada stepen njihove neodgovornosti može dati neku vrstu prednosti našoj strani.

Strategije se držimo, taktiku ćemo još bolje da spremimo, jer sada znamo sa kim imamo posla. Prosto je, kaže, neverovatno „u kom filmu neki ljudi žive“, pa ih je potrebno vratiti u realnost.

Kaže da su panelu prisustvovali mnogi važni predstavnici iz sveta i Evrope, među kojima su bili i Riker i Vizner, kao i svi iz regiona.

Related posts

Funkcioneri i aktivisti SNS Alibunar slobodno vreme koristili za čišćenje Deliblatske Peščare

Mica Milakov

U bolnici u Pančevu leči se 237 pacijenata, lekari pozivaju na pridržavanje mera

Vanja Vićentić

Predsednik PS-a Vulin: Sreća pa Andrej nije Đilas, on neće plakati pred kamerama

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija